+36 1 469 0705 / Online üzenetküldés

Rólunk

Fő tevékenység

 • Fénymásológépek javítása, karbantartása
 • Nyomtatók javítása és karbantartása
 • Kellékértékesítés
 • Multifunkciós másológépek és nyomtatók értékesítés
 • Egyéb irodatechnikai termékek értékesítése és javítása
 • Irodaszerek forgalmazása
 • Iratmegsemmisítők forgalmazása

Rövid cégtörténet

A Kopi-Tech Kft. 1989-ben alakult. Alapítói magánszemélyek, akik az irodatechnika világában nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek. Az első üzleti év gazdálkodását 300 db másológép műszaki ellátására kötött szerződés alapozta meg. Ezek nagy része az akkor Magyarországon jól ismert Rex-Rotary márkájú, kisebb része az akkor még alig ismert SHARP márkájú másológép volt. A másológépek szervizelése kapcsán kialakult üzleti kapcsolataink, lehetőséget kínáltak az irodaszerek és iratmegsemmisítők forgalmazására is. Napjainkban a vállalkozás több mint 1.500 üzleti partnerének nyújt ezeken a területeken rendszeres szolgáltatást.

A Kopi-Tech Kft. a SHARP egyik legnagyobb garanciaviselő szervize

A növekvô forgalom szükségessé tette az alkalmazottak számának növelését és vidéki telephelyek létesítését. A vállalkozás létszáma fokozatosan 9 főről 20 főre növekedett. A létszámnövekedéssel párhuzamosan kialakultak a cég alaptevékenységét kiszolgáló egységek. A Kopi-Tech Kft. legfőbb törekvése, hogy ügyfelei igényeit mindig jó minőségu szolgáltatással elégítse ki. Ehhez a világ élvonalában lévő gyártók világszínvonalú berendezései biztosítják az alapot. A SHARP hatalmas térhódítása következtében a cég a SHARP egyik legnagyobb főforgalmazójává és garanciaviselő szervizévé vált. Fokozatosan kiépített szoros és egyre bővülő kapcsolatrendszere a SHARP bel- és külföldi képviselőivel lehetővé teszik az állandó jó minőségű alkatrész- és kellékellátást a legjobb árakon. A rendszeres gyártómui szaktanfolyamok és konzultációk biztosítják szakembereinek a mindig naprakész felkészültséget.

A Kopi-Tech Kft. partnerei évről évre a cég rendszeres megrendelői maradtak

A Kopi-Tech Kft. ügyfelei között jelentős helyet foglalnak el az oktatási intézmények, polgármesteri hivatalok, állami intézmények, bankok. Ezek az intézmények évről évre a cég rendszeres megrendelői maradtak. Ez a tény is bizonyítja azt, hogy a Kopi-Tech Kft. üzletpolitikája, mely a partnereivel kialakított együttmuködésen és a hosszútávú tervezésen alapul, sikeresen valósult meg az elmúlt években. Tekintse meg referenciáinkat is! A Kopi-Tech Kft. közel ezerötszáz ügyfele között jelentôs helyet foglalnak el az oktatási intézmények, polgármesteri hivatalok, állami intézmények, bankok. Ezek az intézmények évről évre a cég rendszeres megrendelői maradtak.

Cégünk számos országos hírű nagyvállalattal, intézménnyel, jó néhány kormányhivatallal és intézményeivel, nagybankokkal áll piaci kapcsolatban.

Jelentős szállítói teljesítménynek számított az elmúlt néhány év viszonylatában kiszolgálni •a MOL RT Szegedi üzemegységét,
 • az Országgyulési Biztosok Hivatalát,
 • a Magyar Szabadalmi Hivatal,
 • a Hungaropharmát,
 • az Országos Fordító Irodát
 • 1997-tól a MOL RT Szegedi Bányászati Üzem teljes körű üzemeltetési szerződést kötött saját fénymásoló gépeinek üzemeltetésére, új beszerzéseit pedig bérleti szerződés keretében oldja meg a Kopi-Tech Kft-vel.

Célkitűzéseink

Világszerte megfigyelhetô trend a keletkezett dokumentumok megjelenítése terén, hogy azok másolása nagyon jelentôsen visszaszorul, és egyre növekvő mértékben a nyomtatás válik meghatározóvá. Ez a folyamat a másolástechnikában forradalmi változásokat hozott. A Digitális másoló-nyomtató berendezések komplex megoldást kínálnak a nyomtatás/sokszorosítás feladataira. A Kopi-Tech Kft. a SHARP hivatalos főforgalmazójak és Prémium Partnerekéntént célul tűzte ki, hogy partnereit a legkorszerűbb irodatechnikai eszközökkel szolgálja ki. Nagyon fontos feladatának tekinti a színes SHARP DIGITÁLIS MÁSOLÓ/NYOMTATÓ gépek minél szélesebb körű megismertetését és használatának elterjesztését.

A Kopi-Tech Kft hosszú távú üzletpolitikája , hogy céljait magas szintu szolgáltatást nyújtva versenyképes árakon, kiváló partneri kapcsolatokat kialakítva valósítsa meg.